Publicitat
· 7 de Novembre de 2010. 18:31h.

Alumnes en pràctiques per protegir el Papa

Interior recorre a alumnes de l'escola de policia per reforçar el dispositiu

Alumnes en pràctiques per protegir el Papa

Un agent en pràctiques de la Guàrdia Urbana, amb gorra blava, al costat d'un agent

Prop de 4.000 Mossos d'Esquadra han vetllat per la seguretat durant l'itinerari de l'Arquebisbat a la Sagrada Família i el perímetre del temple i no hi ha hagut cap incident rellevant. Entre aquests hi havia uns 800 alumnes en pràctiques de l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya -conegut abans per Escola de Policia de Catalunya- que es distingeixen, si són aspirants als Mossos, per la gorra vermella; si són aspirants a guàrdia urbana o policia local, per la gorra blava.

Unes 250.000 persones han seguit el recorregut del Sant Pare Benet XVI i la cerimònia de dedicació del temple segons dades de la Guàrdia Urbana de Barcelona. A la cerimònia de dedicació hi han assistit 6.500 persones.

Per part de la Generalitat, la representació ha estat encapçalada pel president José Montilla juntament amb el vicepresident del Govern, Josep Lluís Carod-Rovira i els consellers Antoni Castells, Montserrat Tura i Ernest Maragall. Les primeres hores de la visita del Sant Pare han transcorregut sense incidències rellevants ni de seguretat ni d'atenció sanitària.

Els efectius del Servei d'Emergències Mèdiques han realitzat 32 assistències de caràcter lleu. Cinc d'elles s'han produït al llarg del recorregut cap a la Sagrada Família i les altres 27 en el perímetre de la zona de seguretat de la basílica. El dispositiu sanitari compta amb la participació de 158 professionals, 48 vehicles i 4 hospitals de campanya

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 FERRAN, Badalona, 08/11/2010 - 09:17

Noticies del papa: 2
Noticies contra el papa: 8
Noticies neutres: 2

Trobo que sou molt equànims...