· 1 de Novembre de 2010. 09:40h.

Puigcercós aspira a més de 15 diputats

El president d'Esquerra, Joan Puigcercós, ha assegurat que "si som capaços de mobilitzar aquest electorat passiu ens situarem molt per sobre dels 15 diputats i rivalitzar amb el PP, que és el tercer partit en competició i el que pot ser àrbitre en el nou panorama polític català després dels comicis".

El líder independentista no amaga que "hi ha una petita fuga a CiU i a altres nous partits". En una entrevista a El Mundo, està "convençut" que "recuperar" els mals resultats que pronostiquen els sondejos, que li atorguen 11 escons en les eleccions del 28N.

Per això compta amb el "30% de la nostra massa electoral potencial, en aquest moment, o es queda a casa o vota a Esquerra. El nostre objectiu és mobilitzar aquest 30%".Puigcercós ha negat que aquest 30% es decanti per Solidaritat, ja que "aquest 30% està en l'abstenció. Aquest 30% o votarà Esquerra o es queda a casa".

Puigcercós considera qua l'abstenció "serà el gran problema de tots els partits de squerra. L'electorat s'ha desmobilitzat per moltes raons, suposo que pel mateix desgast del Govern".

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat